Kom weer winkelen bij jouw ANWB winkel
>Meer informatie

Wandelschoenen

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wandelschoenen
Wandelschoenen van Human Nature zijn stoer, ademend, lichtgewicht, vaak waterdicht en altijd sportief. Door de flexibele profielzool met uitstekende demping en de eigentijdse uitstraling zijn de schoenen geschikt voor een stevige wandeling in de natuur, maar ook voor alledaags gebruik. Human Nature wandelschoenen hebben een uitneembare, ademende Ortholite profielzool met uitstekende demping en vochtafvoering voor een ultieme langdurige draagcomfort. Alle Human Nature wandelschoenen worden uitgebreid getest in officiële laboratoria om continue kwaliteit te kunnen garanderen.

Waterdichte schoenen
Bij vochtige omstandigheden of onbestendige condities zijn waterdichte schoenen de beste optie. Waterdichte wandelschoenen hebben een waterdichte voering waardoor ze ongeacht het bovenmateriaal geen enkel vocht van buitenaf doorlaten. Door deze ingenieuze constructie kan transpiratievocht van binnenuit wel naar buiten maar vocht niet naar binnen. Een niet-waterdichte schoen zal altijd net iets meer ademen. Voor warme gebieden adviseren wij dan ook niet-waterdichte schoenen.

In onze collectie vind je wandelschoenen in categorie A en wandelschoenen in categorie B. Deze twee categorieën zitten tussen een lichte wandelschoen en een stevige bergschoen in. Onder de bergschoenen is categorie B de meest all-round bergschoen. De hoge schacht zorgt namelijk voor meer stabiliteit op oneffen terrein. Benieuwd hoe je de ideale wandelschoen kiest, klik dan hier.