Door drukte in ons distributiecentrum en coronamaatregelen van PostNL mogelijk een langere levertijd voor je bestelling. Lees meer.
Kies je filters

Fietsverlichting

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Veilige fietsverlichting

In het verkeer is zichtbaarheid van groot belang. Niet alleen ben je zelf beter zichtbaar voor anderen, maar heb je zelf ook beter zicht. Bij de ANWB vind je verschillende soorten verlichting voor de fiets. Zo hebben we fietslampjes als setje, maar ook voorlichten en achterlichten voor de fiets. Hierdoor hoef je nooit zonder licht te fietsen in het verkeer.

Welke fietslamp past bij jou?

Elke fietser is anders, dus bieden we een groot assortiment fietsverlichting aan zodat jij zeker je fietslamp kan vinden. Zo bieden we losse voorlampen en achterlampen aan, maar ook moderne naafdynamo verlichting. Ook is het altijd handig op een extra set fietslampjes achter de hand te hebben, zodat je nooit zonder fietsverlichting zit. Ga voor losse fietslampjes die je kan opladen via je USB kabel of die werken op batterijen. Zo kan je verlicht met je racefiets, stadsfiets of elektrische fiets (e-bike) veilig door het donker fietsen.

LED fietslampen

Zorg als fietser dat je altijd goed zichtbaar bent in het donker. Ga daarom altijd voor een felle LED fietslamp, zodat andere weggebruikers je van afstand al zien. Shop je fietsverlichting bij de ANWB, wij hebben een ruime keus aan merken fietsverlichting; Simson, Spanninga, Sigma en ons eigen merk ANWB.