Vanwege grote drukte kan het voorkomen dat je pakketje later wordt geleverd dan verwacht | Meer informatie over de coronamaatregelen

Maatregelen Coronavirus

Wat vinden we het jammer dat we onze leden vanaf dinsdag 15 december niet kunnen verwelkomen in onze winkels, maar de gezondheid van jou als klant en die van onze medewerkers is onze grootste prioriteit. Gelukkig heb je de weg naar onze webwinkel al gevonden en ook hier helpen wij je graag. Zo vind je er alles om extra te genieten van die buitenmomenten. Heb je een ANWB-lidmaatschap dan leveren wij jouw bestelling vanaf een besteding van 30,- gratis bij jou thuis af.

Voor vragen kun je zoals altijd terecht bij onze klantenservice (via Facebook Messenger, e-mail of per telefoon). Heb je net iets gekocht in de winkel en wil je dit ruilen of retourneren, dan kun je dat tot 30 dagen na de heropening van onze winkels gewoon in onze winkel doen. De hoeveelheid pakketten en brievenbuspakjes die PostNL moet verwerken is enorm toegenomen. Hierdoor kan het voorkomen dat je pakketje later wordt geleverd dan verwacht. Meer informatie vind je op de site van PostNL.

We hopen je na de lockdown weer te mogen verwelkomen.

Click & Collect

Click & Collect is niet mogelijk terwijl onze winkels gesloten zijn. Wel is thuisbezorging uiteraard mogelijk.

Internationaal rijbewijs

Normaal gesproken helpen we je graag in onze winkels. I.v.m. de huidige situatie rondom het coronavirus is dat op dit moment niet mogelijk. Heb je nou toch een internationaal rijbewijs nodig, dan kun je een afspraak maken met onze klantenservice om het rijbewijs op te halen in onze winkel op de Wassenaarseweg in Den Haag. Let op! Dit kan alleen op maandag tot en met vrijdag  tussen 12:00 en 17:00 en alleen op afspraak. Wil je een afspraak maken stuur dan een mailtje met je naam, telefoonnummer en reisdatum naar IRB-afspraken@anwb-retail.nl. Je wordt de volgende werkdag teruggebeld tussen 10:00-16:00 voor het maken van een afspraak.

Start met shoppen:

SALE

 

Naar deals

 

5,- shoptegoed