Insight Guide Nepal

Insight Guide

Nepal heeft veel meer te bieden dan alleen het reusachtige Himalayagebergte. Ontdek in deze gids de onvoorstelbare diversiteit van dit land en het schitterend bewaard gebleven erfgoed.

Leden 25,90
Niet-leden 25,90
Aantal
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
 • Meer informatie

  De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met al deze opmerkelijke bezienswaardigheden, landschappen en culturen. In de eerste hoofdstukken leest u alles over de geschiedenis en cultuur. Daarna volgt een gedeelte over o.a. de bevolking, festivals, kunstnijverheid, trektochten en de Nepalese keuken. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van de hoofdstad Kathmandu naar de weelderige Vallei van Pokhara in het Annapurnagebied. Langs de indrukwekkende Mount Everest naar het mysterieuze Thyangbocheklooster en vervolgens naar de uitgestrekte bossen en jungle van de Terai. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met themapagina’s over onder andere ‘Sherpa-kloosters en gompa’s’, de ‘Geboorteplaats van Boeddha’, en ‘De Weg naar Tibet’. In het gedeelte ‘Reisinformatie’ vindt u alles over vervoer, accommodatie, reisbenodigdheden, toeristische tips, gezondheid, klimaat, religie, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden.

  Insight Guide Nepal is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.

  Thema: Reizen en talen
  Merk: Insight Guide
  Categorie: Landgids
  Aantal pagina's: 344
  Continent: Azië


  Alle productspecificaties
 • Reviews (0) Reviews
 • Productspecificaties
  Thema: Reizen en talen
  Merk: Insight Guide
  Categorie: Landgids
  Aantal pagina's: 344
  Continent: Azië
  ISBN: 9789066554788
  Land: Nepal
  Afmetingen (lxbxh): 22,7 x 15,4 x 2,7
  Binding: Paperback
  Verschijningsdatum: Maart 2019
  EAN: 9789066554788