Kom weer winkelen bij jouw ANWB winkel
>Meer informatie
20%korting

Garmin Vivofit 4 maat L

Garmin

Houdt stappen, afstand, verbrande calorieën en slaap bij, geeft een persoonlijk dagelijks stappendoel en start automatisch een activiteitentimer. Motiveert daarnaast om te bewegen bij perioeden inactiviteit en is waterbestendig.

Leden 60,00 75,00
Niet-leden 79,00
Kleur
 • Zwart
 • Zwart
Aantal
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
 • Meer informatie

  Garmin Vivofit 4

  Zoek je een manier om je prestaties elke dag een beetje te verbeteren? Dan is de gebruiksvriendelijke Garmin Vivofit 4 dé activity tracker die je zoekt!

  De Garmin Vivofit 4 heeft een batterijduur van een jaar, zodat je hem continu kunt dragen. Al je activiteiten worden zo altijd bijgehouden. Deze dunne activity tracker heeft een aanpasbaar kleuren display.

  Waterproof activity tracker

  Garmin Vivofit 4 houdt stappen, slaap en meer bij en geeft een persoonlijk dagelijks stappendoel gebaseerd op je gewoontes. Het horloge kan tijdens het zwemmen en onder de douche worden gedragen en beschikt over handige hulpmiddelen zoals de mogelijkheid om alarmen en timers in te stellen, weerbericht en “vind mijn telefoon”.

  Eenvoudig doelen bereiken

  Je hoeft je activiteitentimer niet meer handmatig te starten en te stoppen. De Move IQ functie legt automatisch verschillende activiteiten vast zoals wandelen, hardlopen, fietsen en meer. Voor wandelen en hardlopen kan het toestel zelfs automatisch een activiteitentimer starten.

  Garmin Connect

  Bekijk je activiteiten en bereikte doelen op Garmin Connect, de online community. Garmin Connect open je via de mobiele app of op je pc/laptop om je vooruitgang te bekijken, uitdagingen aan te gaan en zelfs te delen via social media.

  Activity tracker die motiveert

  Garmin Vívofit 4 inspireert je om in beweging te komen. Het toestel houdt namelijk ook perioden van inactiviteit bij. Wanneer je te lang hebt stilgezeten wordt je eraan herinnert om een paar minuten te gaan wandelen. Deze activity tracker wijst zelf een haalbaar dagelijks stappendoel toe en past je doelen aan wanneer je mijlpalen bereikt.

 • Reviews (2) Reviews
  • JELTJE Van der Heide18:31 | 22-03-2021

   ben heel tevreden

  • Lotte 7:39 | 22-12-2020

   Lastige uitleg hoe aan je tel.te.koppelen is dus niet gelukt

Vergelijkbare producten

Garmin Vivosmart 3 S-M

Garmin Vivosmart 3 S-M

Leden 75,00
Niet-leden 79,00