Kies je filters

Filter

Ledenprijs
>>
<<
wijziging
Intern geheugen
  1. 4 GB (1)
Dekkingsgebied
  1. Europa (4)
  2. West-Europa (1)
Type batterij
  1. AA (1)

Wandelnavigatie

Wandelnavigatie

Wandelnavigatie wordt steeds populairder. Je loopt ontspannen de mooiste routes en ziet altijd hoe ver je nog moet. Onderweg kun je de route wijzigen, verlengen of juist inkorten. Op sommige apparaten staan al wandelroutes en je kunt zelf extra routes downloaden en op je toestel laden. Je kunt op je apparaat coördinaten invoeren, maar veel toestellen zijn ook geschikt om te geocachen. Met de juiste kaarten kun je ook nuttige plaatsen vinden zoals bijvoorbeeld restaurants en locaties voor noodsituaties.

Wandelnavigatie in plaats van GPS op je telefoon

Wandelnavigatie heeft een aantal flinke voordelen ten opzichte van het gebruik van kaarten op een mobiele telefoon. Bij de meeste apparaten is het mogelijk om batterijen te wisselen. Met een volle batterij kun je vaak een dag vooruit en als ze leeg zijn dan wissel je ze eenvoudig om. Wandelnavigatiesystemen hebben speciale schermen die in buitenlicht goed afleesbaar blijven. De GPS-ontvangst in bossen, op de hei of in de bergen is een heel stuk beter dan bij een telefoon. Wandelnavigatie is in de regen te gebruiken omdat ze tegen water kunnen.

Welke wandelnavigatie kopen?

Bij de ANWB hebben we diverse wandelnavigatiesystemen. Bekijk en vergelijk op onze site de modellen om te zien welk type het beste bij je past. Kom je er niet uit? In onze winkels helpen we je graag verder.

Niet wat je zoekt?

Houd je naast wandelen ook van fietsen? Wandelnavigatie is vaak niet goed te gebruiken voor andere navigatiedoeleinden. De Garmin eTrex touch 25 daarentegen is geoptimaliseerd voor o.a wandelen, fietsen en geocachen. Of bekijk ons assortiment fietsnavigatie.