Weekendje of dagje weg

Kom we gaan
Gék, hoe soms een weekendje weg voelt alsof je weken op vakantie bent geweest. Maar eigenlijk is dat helemaal niet zo raar want meestal plan je die twee dagen helemaal vol met leuke dingen. Je bezoekt een museum, gaat naar de dierentuin, drinkt een kopje koffie in dat leuke koffiebarretje en struint wat winkels af. Of je kiest er juist voor om lekker de natuur in te gaan. Wandelen over het strand, fietsen door de bossen of een hike over de heuvels van Limburg. De mooiste plekken ontdek je met een handige reisgids.

Weekendje weg
Zin in een weekendje weg, maar weet je niet waarheen? Tussen de reisgidsen in onze webshop vind je vast je volgende bestemming. Want of je nu gaat voor een mini vakantie in Nederland of toch voor een weekendje in het buitenland, je wil natuurlijk wel alles uit je reis halen. Ook voor een stedentrip ben je bij ons aan het juiste adres. Naast onze ANWB stedengids ben je vast bekend met de Time to Momo. De missie van Time to Momo is om jou te inspireren om op stedentrip te gaan en jou aan de hand van de gidsen die fijne stedentrip te laten beleven.

Dagje weg
We willen er op uit! Geniet van een dagje kunst en cultuur of bezoek de mooiste plekjes van Nederland. Ga voor een gezellig dagje weg met vriend of vriendin of een uitje met het gezin. Ontdek een nieuwe stad, bekijk kunst in een museum, spot leeuwen in de dierentuin of vaar door de grachten van Amsterdam. Op de webshop vind je reisgidsen voor de leukste dagjes uit in Nederland en België. En waarom kiezen als je het ook allemaal kunt doen?

Ga je graag op pad en zoek je nog een comfortabele rugzak? Bekijk dan hier het aanbod en kies het model wat het beste bij je past.