Kies je filters

Filter

Land
Regio
 1. Alaska (1)
 2. Algarve (3)
 3. Alto Alentejo (2)
 4. Andalusië (13)
 5. Apulië (3)
 6. Aquitaine (6)
 7. Ardennen (1)
 8. Arizona (1)
 9. Aruba (1)
 10. Asturië (1)
Merk
 1. ANWB (308)
 2. Capitool (78)
 3. Marco Polo (40)
 4. Lonely Planet (13)
 5. Time to momo (30)
 6. Trotter (1)
 7. Buijten & Schipperheijn (8)
 8. Falk (49)
 9. IGN (1)
 10. Insight Guide (24)
 11. Lannoo (11)
 12. Michelin (76)
 13. Mo media (2)
 14. NIVON (3)
 15. Rother (16)
Prijs
>>
<<
wijziging

Reisgidsen

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Reisgidsen
Ben je toe aan vakantie? Snappen wij helemaal. Wordt het een vakantie naar de zon, een stedentrip, een wandelvakantie of nog beter een wereldreis? Als je niets wilt missen, dan is een reisgids wel zo handig. De voorbereiding is één van de leukste onderdelen van de reis. Het bouwt de spanning op én je leert er veel van. Zelfs voor een dagje uit in Nederland ben je bij ANWB aan het juiste adres.

Dagjes uit
Met een reisgids in je hand haal je alles uit een dagje weg. Ontdek bijvoorbeeld de mooiste wandel- of fietsroutes van Nederland. Bezoek de leukste bezienswaardigheden, de beste restaurants en de mooiste musea ’s en parken in één van de steden in binnen- en buitenland. Óf ga dieper de natuur met één van de natuurgidsen (https://webwinkel.anwb.nl/webwinkel/boeken-kaarten/boeken/flora-fauna.html) en leer alles over wat je moet weten van paddenstoelen, vogels en amfibieën.

Blijf op de route
Weet je waar je naartoe wil, dan wordt het tijd om je route uit te stippelen. Dat doe je heel eenvoudig met onze wandelkaarten, fietskaarten en wegenkaarten. Op een wandelkaart staat aangegeven op wat voor soort terrein je loopt, wat de hoogtelijnen zijn en je vindt natuurlijk verschillende soorten wandelroutes en -paden. De fietskaarten tonen naast alle fietsknooppunten ook de afstanden tussen de verschillende knooppunten, waardoor je eenvoudig een fietsroute samenstelt van een door jou gewenste lengte. De wegenkaarten zijn voorzien van een overzichtskaart en een stadsplattegrond van de belangrijkste steden, zodat je ook in de grote stad de weg niet kwijt raakt.