Kies je filters

Filter

Categorie
 1. Kaarten (151)
 2. Boeken (30)
 3. Gidsen (26)
Merk
 1. ANWB (87)
 2. Falk (7)
 3. Human Nature (1)
 4. IGN (1)
 5. Lannoo (20)
 6. Marco Polo (24)
 7. Michelin (63)
Ledenprijs
>>
<<
wijziging
Continent
 1. Europa (188)
 2. Noord Amerika (12)
 3. Afrika (4)
 4. Oceanië (3)
 5. Antarctica (1)
 6. Azië (1)
 7. Zuid Amerika (1)
Land
Regio
 1. Auvergne-Rhône-Alpes (3)
 2. Baden-Württemberg (3)
 3. Beieren (3)
 4. Emilia Romagna (3)
 5. Lombardije (3)
 6. Pays de la loire (3)
 7. Abruzzen (2)
 8. Algarve (2)
 9. Alto Alentejo (2)
 10. Andalusië (2)
 11. Bourgogne-Franche-Comté (2)
 12. Bretagne (2)
 13. Calabrië (2)
 14. Californië (2)
 15. Catalonië (2)
Boekcategorie
 1. Wegenkaart (151)
 2. Wegenatlas (24)
 3. Landgids (23)
 4. Atlassen (2)
 5. Musea (1)
 6. Regiogids (1)
Type boek
 1. Reizen en talen (87)

Wegenkaarten & atlassen

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Plan je route met wegenkaarten en atlassen
Ga je binnenkort op vakantie? Zorg dan voor een goede wegenkaart, zo kun jij heel eenvoudig je route plannen. Met de wegenkaarten van de ANWB kun je altijd de weg terugvinden, ook als het navigatiesysteem even niet meewerkt. De wegenkaarten zijn ook geschikt als ondersteuning tijdens het wandelen of fietsen, maar maak daarnaast ook gebruik van een wandel- of fietskaart. Daarnaast hebben we een aantal wegenatlassen in ons assortiment. Een wegenatlas is een compact boekje met verschillende overzichtskaartjes van landen, gebieden en steden.

Wegenkaarten van Nederland
Met onze gedetailleerde kaarten van Nederland kun je altijd een geschikte route vinden. Ben je opzoek naar een wegenkaart van een specifiek gebied (bijvoorbeeld een wegenkaart van Zuid-Nederland) ook dan ben je bij ANWB aan het juiste adres. Wil je een roadtrip door Nederland maken? Dan helpen wij je met het vinden van een leuke route. Op onze webshop vind je namelijk ook routekaarten met mooie ingetekende routes. Zo ontdek je diverse provincies, zoals Limburg, Overijssel en Friesland. Wil je een Nederlandse stad bezoeken? Dan is het wel zo handig om een stadskaart mee te nemen. De stadskaarten zijn verkrijgbaar voor diverse steden zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Helmond en Groningen. Kijk voor het complete aanbod in de webwinkel!

Wegenkaarten van Europa
Wil je het buitenland verkennen maar blijf je wel binnen Europa? In ons assortiment vind je een overzichtskaart van Europa maar ook wegenkaarten van verschillende Europese landen en streken. Zo zijn er bijvoorbeeld kaarten van Spanje, Italië, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. Daarnaast bieden we ook wegenkaarten voor specifieke streken, bijvoorbeeld Bretagne & Normandië in Frankrijk of de Costa Brava in Spanje.

Wegenkaarten buiten Europa
Ga je eropuit buiten Europa? Ook buiten Europa kun je vertrouwen op onze wegenkaarten. Egypte, Namibië, Ghana, Botswana, Ethiopië en Kenia, het is slechts een kleine greep uit ons assortiment gedetailleerde kaarten van Afrika. Of ga je toch richting Azië? Geen probleem wij hebben ook wegenkaarten van onder andere Thailand, Cambodja, China, Japan of Nepal. Verder vind je in onze shop ook wegenkaarten van Midden-Amerika, Noord-Amerika en ook een kaart van Australië.

Wegenkaarten en atlassen bestel je eenvoudig in onze webwinkel. Zo vind je jouw bestelling zo snel mogelijk op je deurmat, en kun je er direct op uit! Als ANWB lid profiteer je daarnaast van ledenvoordeel zodat ook een wegenkaart heel voordelig is. Bekijk het assortiment en bestel de kaart van uw keuze!