Door drukte in ons distributiecentrum en coronamaatregelen van PostNL mogelijk een langere levertijd voor je bestelling. Lees meer.
Kies je filters

Filter

Categorie
 1. Kaarten (151)
 2. Boeken (29)
 3. Gidsen (21)
Merk
 1. ANWB (84)
 2. Falk (8)
 3. Lannoo (19)
 4. Marco Polo (27)
 5. Michelin (59)
Ledenprijs
>>
<<
wijziging
Continent
 1. Europa (185)
 2. Noord Amerika (12)
 3. Afrika (4)
 4. Oceanië (3)
 5. Antarctica (1)
 6. Azië (1)
 7. Zuid Amerika (1)
Land
Regio
 1. Auvergne-Rhône-Alpes (3)
 2. Beieren (3)
 3. Bourgogne-Franche-Comté (3)
 4. Pays de la loire (3)
 5. Andalusië (2)
 6. Bretagne (2)
 7. Californië (2)
 8. Catalonië (2)
 9. Centre-Val de Loire (2)
 10. Dalmatië (2)
 11. Emilia Romagna (2)
 12. île-de-France (2)
 13. Istrië (2)
 14. Lombardije (2)
 15. Noordrijn Westfalen (2)
Boekcategorie
 1. Wegenkaart (149)
 2. Wegenatlas (23)
 3. Landgids (20)
 4. Atlassen (1)
 5. Musea (1)
 6. Regiogids (1)
Type boek
 1. Reizen en talen (86)

Wegenkaarten & atlassen

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Wegenkaart nodig? Uw wegenkaarten bestelt u bij de ANWB!

Gaat u binnenkort op vakantie? Zorg dan voor een goede wegenkaart. Met de wegenkaarten van de ANWB kunt u altijd de weg terugvinden, ook als uw navigatiesysteem even niet werkt. Onze wegenkaarten zijn zelfs geschikt als ondersteuning tijdens het wandelen of fietsen. Daarnaast hebben we een aantal wegenatlassen in ons assortiment. Met een wegenatlas heeft u geen last meer van uitgevouwen kaarten die niet meer opgevouwen willen worden of het zicht op de weg belemmeren. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment en vind uw wegenkaart in de webwinkel. Gaat je op pad met een fiets maak dan gebruik van een fietskaart hierop vind je alle fietsroutes van Nederland.

Wegenkaarten Nederland

Ook wanneer u in Nederland blijft kan een wegenkaart een uitkomst bieden. Met onze gedetailleerde kaarten van Nederland kunt u altijd een geschikte route vinden. In ons assortiment vindt u ook kaarten die een specifiek gebied tonen, bijvoorbeeld de wegenkaart Zuid-Nederland. Daarnaast hebben wij kaarten die uitgebreid zijn met mooie routes om eens te rijden. Deze zijn er in diverse provincies, bijvoorbeeld Limburg, Overijssel en Friesland. Bezoekt u binnenkort een Nederlandse stad? Dan is een stadskaart handig om mee te nemen. De stadskaarten zijn verkrijgbaar voor diverse steden zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Helmond en Groningen. Kijk voor het complete aanbod in de webwinkel!

Wegenkaarten van Europa

Gaat u het buitenland verkennen maar blijft u wel binnen Europa? In ons assortiment vindt u een overzichtskaart van geheel Europa maar ook wegenkaarten van verschillende Europese landen en streken. Zo zijn er bijvoorbeeld kaarten van Spanje, Italië, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. Daarnaast bieden wij wegenkaarten voor specifieke streken, bijvoorbeeld Bretagne & Normandië in Frankrijk of de Costa Brava in Spanje.

Wegenkaarten buiten Europa

Trekt u erop uit en laat u daarbij Europa achter u? Ook buiten Europa kunt u vertrouwen op onze wegenkaarten. Egypte, Namibië, Ghana, Botswana, Ethiopië en Kenia, het is slechts een kleine greep uit ons assortiment gedetailleerde kaarten van Afrika. Gaat u een andere kant op en bezoekt u bijvoorbeeld Azië? Dan heeft u vast veel aan onze wegenkaarten van onder andere Thailand, Cambodja, China, Japan of Nepal. Verder zijn er wegenkaarten van diverse landen in Midden-Amerika, Noord-Amerika en ook een kaart van Australië vindt u in onze collectie.

Wegenkaarten online bestellen

Ook uw wegenkaarten bestelt u eenvoudig in onze webwinkel. In de meeste gevallen heeft u uw bestelling heel snel in huis, u kunt dus direct de weg op! Als ANWB lid profiteert u daarnaast van ledenvoordeel zodat ook een wegenkaart heel voordelig is. Bekijk snel ons assortiment en bestel de kaart van uw keuze!