Fietskaarten & -gidsen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Fietskaarten & gidsen
Er wordt in Nederland veel gefietst. We fietsen naar school, naar werk, naar de supermarkt maar ook gewoon voor ons plezier. Er zijn dan ook ontzettend veel mooie fietstochten te maken in binnen- en buitenland. Vind inspiratie in één van onze fietsgidsen of stippel je eigen fietsroute uit met de ANWB fietsknooppuntenkaart.

Recreatief fietsen
Op de fiets ga je van dorp naar dorp via kleine paadjes, door dichte bossen en over smalle duinwegen. Elk gebied laat weer een ander vergezicht zien. Wanneer je een fietstocht maakt of misschien wel op fietsvakantie gaat is het voordeel dat je op elk moment kunt afstappen om de omgeving te verkennen. Een uitgebreide fietsgids van de omgeving is dan geen overbodige luxe.

Op de juiste route
Wil je een fietstochtje maken zonder de weg kwijt te raken? Neem dan altijd een fietskaart mee. Met een fietskaart kun je van tevoren een prachtige fietsroute uitstippelen, zo hoef je tijdens het fietsen alleen nog maar te genieten van het landschap. De fietskaarten zijn voorzien van fietsknooppunten en toeristische informatie. Zo heb je alles bij de hand voor een zorgeloos dagje fietsplezier.
Nu je weet waar je wilt fietsen en welke route je wilt volgen is het tijd om je fiets te checken. Bij ANWB vind je naast fietskaarten en gidsen ook alles voor de fiets, zoals fietstassen, fietsendragers, en andere fietsaccessoires.