Door drukte in ons distributiecentrum en coronamaatregelen van PostNL mogelijk een langere levertijd voor je bestelling. Lees meer.
Kies je filters

Cursusboeken

Theorieboek nodig? Bestel uw theorieboeken online

Wilt u een rijbewijs of vaarbewijs halen? Dan moet u een theorie-examen afleggen. Om u hier goed op voor te kunnen bereiden kunnen cursusboeken heel handig zijn. In ons assortiment vindt u diverse cursusboeken, bijvoorbeeld voor de rijbewijzen A en B, maar ook voor het klein vaarbewijs hebben wij theorieboeken in onze collectie. Bekijk snel het actuele aanbod en bestel uw cursusboeken bij de ANWB!

Haal uw rijbewijzen met cursusboeken van de ANWB

Een rijbewijs geeft vrijheid, maar eerst moet het rijbewijs gehaald worden. Om de theorie-examens voor de verschillende rijbewijzen te behalen, moet u veel regels kennen. Met de theorieboeken van de ANWB kunt u zich optimaal voorbereiden op het examen. Met het theorieboek kunt u de verplichte lesstof doornemen, daarna kunt u uzelf toetsen met behulp van de examenvragen uit het oefenboek. Het is ook mogelijk de vragen te oefenen via een CD-rom of online door middel van een internetkaart. Met een CD-rom of online oefenen heeft als voordeel dat u gelijk oefent met de gestelde tijd die u krijgt om de vragen te beantwoorden. Van het merk Vekabest is het theorieboek voor het autorijbewijs ook verkrijgbaar in het Engels en het Turks. Wij hebben theorieboeken voor de rijbewijzen A, AM, B en BE in ons assortiment.

Vaarbewijs halen? Bestel hier uw cursusboek!

Bent u bezig het Klein Vaarbewijs te halen zodat u lekker kunt gaan varen? Ook dan vindt u bij ons geschikte theorieboeken. Met het cursusboek Klein Vaarbewijs kunt u de verplichte lesstof gemakkelijk doornemen en daarna oefenen met examenvragen via een CD-rom. Heeft u al een vaarbewijs, maar mist u nog ervaring met Kustnavigatie, Radar of Marifonie? Daar hebben we ook boeken voor in ons assortiment.

Cursusboeken online bestellen

Via onze webwinkel bestelt u heel gemakkelijk uw cursusboeken. In de meeste gevallen heeft u de bestelling al heel snel in huis. Maak uw keuze en bestel uw theorieboeken online!