Door drukte in ons distributiecentrum en coronamaatregelen van PostNL mogelijk een langere levertijd voor je bestelling. Lees meer.
Kies je filters

Filter

Ledenprijs
>>
<<
wijziging
Land
Boekcategorie
  1. Almanakken (2)
Type boek
  1. Sport en Hobby (2)
Wateralmanak

 

In de ANWB Wateralmanak 1 vind je alle wet- en regelgeving die voor jou als watersporter van belang is. In ANWB Wateralmanak 2 vind je de actuele gegevens van meer dan 1.000 jachthavens, de bedieningstijden van bruggen en sluizen en brug- en sluisnummers die verwijzen naar de ANWB Waterkaarten.

Almanakken

ANWB Wateralmanak deel 1 en 2

In Nederland en België is het verplicht deel 1 van de Wateralmanak aan boord te hebben. In dit deel vindt u alle vaarregels die in Nederland en België gelden. In deel 2 van de wateralmanak vindt u een compleet overzicht van vaarwegen en watersportplaatsen in Nederland en België. U vindt er bedieningstijden van bruggen en sluizen en informatie over meer dan 1000 jachthavens.

Bestel uw almanak met ledenvoordeel

In onze webwinkel kunt u heel gemakkelijk almanakken bestellen. Als u lid bent van de ANWB krijgt u een extra korting, zo zijn ook handboeken aantrekkelijk geprijsd. Bestel nu uw almanak of handboek in de ANWB webwinkel!