Kies je filters

Hotels, pensions en B&B's

Hotels, pensions en B&B's
Ben jij bezig met het plannen van je volgende trip? Wordt het een weekendje, een midweek of een verre reis? Dan ben je vast opzoek naar fijne eetadresjes en mooie accommodaties om te overnachten. Daar weten wij wel raad mee! Wij selecteerden daarom voor jou de leukste reisboeken vol inspirerende tips. 

Fijne slaaplekken
Je hebt de route uitgestippeld naar die mooie bestemming, dan wordt het nu tijd om een fijne slaaplek te vinden. Wordt het een overnachting in een idyllisch huisje, een gezellige bed en breakfast of een chique hotel? Dat hangt waarschijnlijk af van de insteek van je vakantie. Ga je voor een sportieve fiets- of wandelvakantie, dan overnacht je waarschijnlijk liever in een pension of een B&B. Trakteer je jezelf op een citytrip, dan wil je natuurlijk in het centrum van de stad zitten en kies je eerder voor een hotel.

De beste restaurants
Op vakantie gaan we graag uit eten, maar hoe vind je de beste restaurants? De Michelin gids is misschien wel het bekendste boekje om je nieuwe favoriete restaurant uit te halen. Elk jaar wordt deze culinaire gids opnieuw uitgebracht en wordt duidelijk welke restaurants één of meerdere Michelin-sterren waard zijn. Daarnaast vind je in de meeste reisboeken ook leuke luchtentjes en restaurants op locatie.

Een vakantiebestemming kiezen is een lastig opgave. Waar je ook naar toe gaat bij ANWB vind je alles om goed voorbereid op pad te gaan. Van routekaarten en reisgidsen tot kleding, schoenen en rugzakken. Jouw avontuur start bij ANWB!