Campergidsen

Campergidsen
Een camper geeft je het gevoel van vrijheid. Blijkt het op die ene plek toch wat slechter weer te zijn dan je van tevoren had gedacht dan trek je de luifel in, zet je je campingstoelen binnen en ga je door naar de volgende plek. Heb je zelf geen camper, maar wil je wel een keer ervaren hoe is om met een camper op vakantie te gaan? Dan kun je via ANWB Camperhuur een camper huren voor jouw volgende vakantie.

Met de camper door…
Wordt het Italië, Frankrijk, Schotland of blijven we lekker in Nederland? Met een camper kun je overal gaan en staan, want je hebt altijd je spullen bij de hand. Waar je ook heen gaat met behulp van een campergids kun je eenvoudig de route bepalen. De routes zijn namelijk speciaal uitgestippeld voor de camper en leiden langs mooie plaatsen en bezienswaardigheden. Naast de routebeschrijving vind je in de campergidsen ook sfeervolle foto’s, inspirerende reisinformatie en recensies van campings en camperplaatsen. Ga je naar Oostenrijk of Zwitserland, denk er dan aan om een Vignet aan te schaffen.

Camperinspiratie
Er is niets fijner dan weg dromen bij een goed boek. Zeker als dat boek inspiratie biedt voor je volgende vakantiebestemming. Gelukkig zijn er veel leuke boeken vol camperinspiratie. Van een camping kookboek tot een boek met inspireerde roadtrips. Een must read voor camperliefhebbers!
Een goede voorbereiding is het halve werk. Naast campergidsen vind je bij ANWB ook alles wat je nodig hebt om veilig en zorgeloos de weg op te gaan.