Sport & hobby

Sport, hobby & vrijetijdsbesteding
Vrije tijd is heerlijk, zeker als je die tijd kunt besteden aan sport of hobby’s. Voor beide trekken we bij ANWB graag de natuur in. Denk aan mountainbiken over smalle bospaadjes, hardlopen door de mooiste gebieden van Nederland of wielrennen over de hoogste bergpassen. Ben je na zo’n actieve dag nog niet uitgesport of uitgehobbyd dan vind je bij ANWB de leukste boeken over jouw favoriete sport, hobby of vrijetijdsbesteding.

Sportboeken
Heb jij een passie voor sport dan ben je vast niet onbekend met sportboeken. Om beter te worden heb je aan trainen alleen niet genoeg, je leert het meest van de professionals. Zij hadden immers hetzelfde doel voor ogen en weten precies hoe je successen behaald en dieptepunten kunt voorkomen. Van wielrennen tot vechtsport, aan de hand van theorieboeken leer je de sport beter begrijpen. Sport biografieën over het leven van topsporters en iconen in de sportwereld kunnen jou verder helpen. Ze werken vaak stimulerend en motiveren jou het beste uit jezelf te halen.

Hobbyboeken
Wat zijn hobby’s? Hobby’s zijn alle dingen die je in je vrije tijd doet en waar je plezier uit haalt. Dit kan voor iedereen anders zijn. Weet je niet welke hobby bij jou past, dan kun je in de webshop van ANWB een toepasselijk boek vinden om nieuwe inspiratie op te doen. Heb je bijvoorbeeld interesse in motoren, fotografie, fietsen, natuur of reizen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een boek over geschreven.