Door drukte in ons distributiecentrum en coronamaatregelen van PostNL mogelijk een langere levertijd voor je bestelling. Lees meer.

Kinderboeken

Kinderboeken nodig? Bestel online met ledenvoordeel

Bent u op zoek naar leuke kinderboeken? Als u bijvoorbeeld op vakantie gaat is het prettig als de kinderen op de achterbank iets te doen hebben. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld doe-boeken, kleurboeken en zelfs reisgidsen voor kinderen. Ook boeken met leuke spelletjes en quizzen voor onderweg vindt u in ons uitgebreide aanbod. Neem een kijkje in onze webwinkel en bestel uw kinderboek online!

Een kinderboek voor onderweg

Voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar hebben wij een aantal reisgidsen in het assortiment. Er is bijvoorbeeld een reisgids voor New York en Rome. In de korte hoofdstukken in deze reisgidsen staan diverse tips voor de betreffende plaats, van uitdrukkingen en gerechten tot populaire muziek en straatnamen, de gidsen staan boordevol informatie. Verder hebben we verschillende boeken met tips voor activiteiten onderweg in de collectie. Zo is er een box met kaartjes die vol staan met tips wat kinderen kunnen doen tijdens een vliegreis.

Bestel uw kinderboeken in de webwinkel

De kinderboeken van de ANWB kunt u eenvoudig online bestellen. Bent u lid van de ANWB? Dan profiteert u ook nog eens van ledenvoordeel, een mooie korting. Neem snel een kijkje in onze webwinkel en bestel uw favoriete kinderboeken!