Fotoboeken

Fotoboeken
De mooiste boeken voor op de koffietafel. Fotoboeken staan vol met foto’s van prachtige landschappen, mooie portretten en artistieke stillevens. Het zijn stuk voor stuk boeken die je inspireren en waar je urenlang doorheen kunt bladeren. Zet een kopje koffie, neem een momentje voor jezelf en geniet van al die mooie beelden.

Mee op reis
De beste fotoboeken zijn gemaakt op reizen en nemen je mee naar de uithoeken van onze aarde. Er is zoveel moois te fotograferen. Denk aan foto’s van wilde dieren, inheemse volkeren en ongerepte wildernis. Fotoboeken zijn de inspanning van een bekende of onbekende fotograaf met als doel het vastleggen van een bepaald thema. In de webshop van ANWB vind je een selectie van de mooiste fotoboeken om te kopen of cadeau te geven.

Fotografie skills verbeteren?
Ben je zelf ook wel benieuwd hoe je van die mooie kiekjes maakt? Koop dan een fotografieboek, waarmee je direct zelf aan de slag kunt. Kies bijvoorbeeld voor de Lonely Planet gids voor reisfotografie. Met behulp van deze gids weet je precies welke uitrusting je moet aanschaffen, wat de beste lens is en met welke software je je foto’s het beste kunt bewerken. Én als je dan eindelijk op vakantie bent dan pak je het boek er nog eens bij en wordt je geholpen met de juiste compositie, framing en lichttechnieken.