Kies je filters

Filter

Ledenprijs
>>
<<
wijziging
Boekcategorie
  1. Kookboek (2)
Type boek
  1. Eten en gezondheid (1)

Kookboeken & restaurantgidsen

Kookboeken & restaurantgidsen
Wat eten we vandaag? Is één van de meest gestelde vragen in elk huishouden. Toch is het lastig om elke dag weer inspiratie te vinden om wat lekkers op tafel te zetten. Het is dan ook geen overbodige luxe om een aantal verschillende kookboeken in huis te halen. Van gezonde lunchrecepten tot koolhydraatarme gerechten, met een goed kookboek kook jij de sterren van de hemel. En heb je even geen zin om te koken, kies dan je favoriete restaurant uit één van onze restaurantgidsen

Campinggerechten
Op de camping heb je vaak niet de beschikking over een uitgebreide keuken met luxe apparaten zoals een oven en een blender. Daarentegen moet je het doen met 1 of 2 gaspitjes en weinig keukenspullen of ingrediënten. Koken is dan een hele uitdaging, daarom verzamelden we voor jou de leukste campingkookboeken met fijne één of tweepansgerechten. Scheelt ook weer in de afwas en dat is wel zo fijn op de camping!

Naast kookboeken en restaurantgidsen vind je in onze webwinkel ook alles om onbezorgd te kamperen. Denk aan tenten,  kampeermeubels en alles om te koken en tafelen.