Boeken

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Boeken
Je kunt nooit te veel boeken hebben, wel een te kleine boekenkast. Vakantie is bij uitstek het moment om een paar boeken te verslinden. Heerlijk ontspannen op je ligbedje in de zon of op een grote comfortabele fauteuil met een kop thee wanneer het buiten vriest. Welk genre boek je leest is vaak afhankelijk van de stemming waarin je bent.

Informatieve boeken
Heb je zin om nieuwe dingen te leren? Kies dan voor een informatief boek. Een informatief boek geeft je veelal informatie over een specifiek onderwerp. Het kan onder andere gaan over dieren, planten, reizen en sport. Met een natuurgids op zak herken jij binnen no-time alle soorten paddenstoelen, vlinders, vogels en insecten. Met zoveel kennis in huis ben jij straks een wandelende encyclopedie en kun je antwoord geven op vragen als: Welke paddenstoel lijkt qua tekening op een honingraat? Of, welke vogel legt zijn eieren in een ander nest?

Leesboeken
Op deze pagina selecteren we verschillende fictie en non-fictie boeken, zoals verhalenbundels, kinderboeken, kookboeken, reisboeken en (auto)biografieën. Biografieën en waargebeurde verhalen zijn (levens)verhalen van echte mensen. Ze geven vaak een intieme kijk in het leven van een persoon of gebeurtenis. Je krijgt een kijkje in het leven van bekende sporters, onbekende globetrotters of wereldberoemde iconen. Dus al je je afvraagt welke boeken je moet lezen, scrol dan even over deze pagina.