Door drukte in ons distributiecentrum en coronamaatregelen van PostNL mogelijk een langere levertijd voor je bestelling. Lees meer.

ANWB Cadeaukaart online theoriecursus - Rijbewijs B

ANWB

Cadeaukaart voor online theorie en proefexamens volgens CBR-norm. Met honderden 3D-animaties.

Leden 49,95
Niet-leden 49,95
Aantal
Levertijd: 1-4 werkdagen
 • Meer informatie

  ANWB Cadeaukaart online theoriecursus - Rijbewijs B

  De ANWB Cadeaukaart online Theoriecursus is een origineel cadeau voor jongeren die bezig zijn met het behalen van een rijbewijs. De cadeaukaart geeft toegang tot een online omgeving die bestaat uit honderden 3D-animaties met ingesproken ondersteunende theorie. Zo wordt visueel weergegeven wat de wetteksten inhouden. Je ziet duidelijk wat er in het verkeer speelt en waar je op moet letten. Bovendien kun je de teksten die bij de animatie horen nog een keer op je gemak doorlezen.

  We presenteren de vragen in de proefexamens net zo als in de nieuwste CBR-examens zodat de voorbereiding op het theorie-examen zo effectief mogelijk is.

  Als je met je rijlessen aan de slag gaat, leer je veel meer dan alleen het besturen van de auto. De module praktijkbegeleiding ondersteunt dat: Je krijgt stap voor stap de belangrijke aspecten van het autorijden uitgelegd aan de hand van 3D-animaties.

  Let op: Dit artikel betreft een cadeaukaart. Met dit product koop je een code om vervolgens online in te loggen. Na het inloggen is de theoriecursus 4 maanden geldig.

 • Reviews (2) Reviews
  • Ms11:40 | 15-04-2020

   Dat is onduidelijk systeem.

  • R Homoet16:17 | 10-04-2020

   De kaart werkte niet, klacht ingediend maar niets meer gehoord!